www.sciencetech.gr
  Επιλεγμένος τομέας: sciencetech.gr      
enselect
select
   » Αρχική » Λογισμικό » Λογισμικά Αξιολόγησης - Πρότασης Άσκησης »
Κατηγορίες
Νέα προϊόντα Περισσότερα
Καρδιοσυχνόμετρο POLAR πολυαθλημάτων Vantage V HR
Καρδιοσυχνόμετρο POLAR πολυαθλημάτων Vantage V HR
Αναζήτηση
 

Χρησιμοποιήστε λέξεις κλειδιά για την αναζήτηση.


Science Tech 140A - Fitness - Προπονητική

Οδηγός φυσικής κατάστασης

Science Tech 140A Fitness -Προπονητική

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Η εφαρμογή των κατάλληλων και εξατομικευμένων προπονητικών προγραμμάτων είναι πολύ σημαντική τόσο για τους επαγγελματίες αθλητές όσο και για αυτούς που απλά γυμνάζονται για να διατηρούνται σε καλή φυσική κατάσταση και να βελτιώσουν την υγεία τους.

Το Science Tech 140A, Fitness - Προπονητική αποτελεί μία λογισμική εφαρμογή που σχεδιάστηκε από εργοφυσιολόγους και αθλητικούς επιστήμονες εξειδικευμένους στην προπονητική, που μπορεί να αξιολογήσει την φυσική κατάσταση και να προτείνει προγράμματα άσκησης για αποτελεσματική προπόνηση τόσο για ερασιτέχνες όσο και επαγγελματίες αθλητές σε όλα σχεδόν τα αθλήματα.

Με περισσότερα από 350 βίντεο το Science Tech 140A, Fitness - Προπονητική παρέχει τα απαραίτητα πληροφορικά στοιχεία και τα προγράμματα άσκησης σχεδιάζονται με βάσει την αθλητική εμπειρία, το επίπεδο φυσικής κατάστασης, την δύναμη, ταχύτητα, αντοχή, ηλικία, συχνότητα προπονήσεων και προοδευτική βελτίωση.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO DEMO

Οδηγίες παρουσίασης:

Κάντε δεξί κλικ και αποθηκεύστε το αρχείο (GR_140A.ZIP, μέγεθος περίπου 8.5 MB) στον υπολογιστή σας. Η βιντεο-παρουσίαση εμφανίζεται καλύτερα με ανάλυση 1024 x 768

 

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ:

 • Προσδιορισμός των παραμέτρων φυσικής κατάστασης (αντοχή, δύναμη, ταχύτητα, ευκαμψία, σωματική σύσταση) που θα αξιολογηθούν βάσει των αναγκών της αντίστοιχης ηλικιακής κατηγορίας και φύλου (πχ. παιδιά) και βάση των αναγκών του αντίστοιχου αθλήματος (πχ. μπάσκετ) με επιλογές από 46 διαφορετικά αθλήματα.

 • Πρόταση προπονητικού προγράμματος για κάθε παράμετρο της φυσικής κατάστασης βασιζόμενο στα αποτελέσματα της αξιολόγησης αλλά και στις επιλογές του χρήστη όσον αφορά τον περιοδισμό (πχ. μονός, διπλός ή τριπλός περιοδισμός).

 • Πρόταση προπονητικού προγράμματος για συγκεκριμένες παραμέτρους φυσικής κατάστασης (αντοχή, δύναμη, ταχύτητα, ευκαμψία) προσαρμοσμένες σε αθλητή, και τις υποκατηγορίες τους (πχ. η αντοχή περιλαμβάνει την αντοχή μικρού χρόνου κλπ).

 • Προσδιορισμός από τον χρήστη του όγκου και της έντασης (ποσοστιαίες τιμές) που θα δώσει στην εκάστοτε προπονητική περίοδο σε κάθε παράμετρο φυσικής κατάστασης, και ανάλυση σχέσης όγκου - έντασης.

 • Πρόταση προπονητικού προγράμματος βάση των ιδιαίτερων χαρακτηριστικών των ομαδικών αθλημάτων (πχ. επιλογή μεγαλύτερης σε χρόνική διάρκεια αγωνιστικής περιόδου).

 • Δυνατότητα ενσωμάτωσης τεχνικής / τακτικής στο ετήσιο προπονητικό πλάνο.

 • Δυνατότητα εισαγωγής νέων ασκήσεων και δοκιμασιών.

 • Καθορισμός των δοκιμασιών (τεστ) αξιολόγησης για την συγκεκριμένη παράμετρο φυσικής κατάστασης (πχ. δύναμη).

 • Ανάλυση και σύγκριση των αποτελεσμάτων αξιολόγησης βάσει ομαδοποιημένων πινάκων (νόρμες) που αντιστοιχούν στην συγκεκριμένη ηλικιακή κατηγορία και φύλο (πχ. νόρμες για έφηβους 15-19 ετών).

 • Γραφική παρουσίαση αποτελεσμάτων αξιολόγησης και εκατοστιαία κατάταξη τους ανάλογα με την βαρύτητα που πρέπει να δοθεί σε παραμέτρους στις οποίες υστερεί ο/η χρήστης.

 • Πρόταση προγράμματος άσκησης βασιζόμενη στα αποτελέσματα της αξιολόγησης για κάθε παράμετρο της φυσικής κατάστασης ή/και βάση επιλογών χρήστη, προσαρμοσμένο σε ασκούμενο σε γυμναστήριο ή χώρο άθλησης.

 • Εβδομαδιαίο χρονοδιάγραμμα προγράμματος άσκησης στις κατηγορίες δύναμης, αντοχής κι ευλυγισίας.

 

 • Πρότυπα προγράμματα και δυνατότητα δημιουργίας τέτοιων.

 • Στατιστική ανάλυση της προόδου κάποιου δοκιμαζομένου, ή, σύγκριση πληθυσμιακών κατηγοριών ή ομάδων δοκιμαζομένων.

 • Θεωρητική υποστήριξη του χρήστη με βιβλιοθήκες που του παρέχουν πληροφορίες πριν την έναρξη της αξιολόγησης (δελτίο ιατρικής εξέτασης, ερωτηματολόγιο γενικού ελέγχου, επεξηγήσεις αξιολόγησης, συγκατάθεση δοκιμαζόμενου).

 • Θεωρητική υποστήριξη του χρήστη με βιβλιοθήκες που σχετίζονται με την αθλητική απόδοση όπως: συστήματα προπόνησης δύναμης, ιδιαιτερότητες εκγύμνασης παιδιών, πηλίκα δύναμης αγωνιστών-ανταγωνιστών μυών, πρότυπες τιμές δοκιμασιών, πρόβλεψη επίδοσης βάση τιμών μέγιστης πρόσληψης οξυγόνου, πλειομετρικές – δρομικές ασκήσεις, προσδιορισμός μήκους και συχνότητας διασκελισμού κατά το σπριντ.


Ειδοποιήσεις Περισσότερα
ΕιδοποιήσειςΣας ενδιαφέρει το Science Tech 140A - Fitness - Προπονητική;

Προσθέστε το στη Wishlist σας και θα ενημερώνεστε άμεσα σε μελλοντικές προσφορές από το δίκτυο των καταστημάτων μας.

Δείτε τη Wishlist σας εδώ

Science Tech 140A - Fitness - Προπονητική
Επιλέξτε για μεγέθυνση
science